Чи варто купувати ноутбук-трансформер з Європи або США?
Я задумався про покупку універсального ноутбука, і мені порадили звернути увагу на трансформери. Цікавить, наскільки доцільно купувати б/у ноутбук-трансформер, особливо якщо він був привезений з Європи чи США. Які переваги та недоліки таких моделей? І де можна придбати їх у перевіреному місці в Україні?
5 Views

Я вже деякий час користуюся б/у ноутбуком-трансформером, який замовляв з України, хоча сам пристрій привезений із Європи. Якщо вам потрібен універсальний варіант для навчання, роботи чи просто зручного перегляду фільмів — трансформери дійсно зручні. Особливо в поїздках або якщо треба щось швидко накидати стилусом.
Є нюанси — шарніри з часом можуть зношуватись, особливо якщо часто перемикати режими, та й не всі моделі тягнуть важкі задачі типу відеомонтажу. Але якщо для стандартних задач — браузер, документи, фільми, легкий фотошоп — то норм.
Особисто замовляв у магазині, де:
Найбільший асортимент в Україні 5000 моделей в наявностівід "Привата" та "Mono" — без відсотківбезкоштовна доставкаперевірені комп’ютери світових брендівгарантія 6–18 місоплата при отриманні або частинами
Брав тут Купити б/у ноутбук у Дніпрі
Все прийшло в гарному стані, всередині був чистий, працює стабільно вже більше року. Можна брати, якщо потрібен недорогий, але функціональний варіант.